torsdag 5 februari 2009

inget tyg kvar!!!!!!!!Har ju fått beställningar på 11 haklappar som min arbetskompis Y har fixat (way to go tjejen det tackar vi för), har ännu bara sytt fyra då tyget är finito, men på söndag bär det av till Malmö och lite inköp så snart är alla beställningar färdiga. Men här kommer bilder på de fyra som finns!

4 kommentarer:

Yvonne sa...

HEj igen! Blev jätte nöjd med haklapparna. Jag ser fram emot hur resten kommer se ut. Det var trevligt igår. Synd att det blev långbord bara, hann ju inte prata med så många men men vi får väl åka till jobbet istället. Ha det så bra i helgen!

Matilda sa...

nämen TACK så himla mycket! vad glad jag blir! :)

typsnitten är från dafont.com, superbra sida!

vilket fint "tyg" (är det vaxduk?) till haklapparna! supergulliga!
duktig du är!

theresia sa...

Tack för din kommentar på min blogg! Väldigt trevligt att kika in hos dig. Otroligt fina haklappar! Synd att jag inte har några barn, annars hade jag beställt en med en gång :)!

Jag gör mina grejer i CS3; Illustrator, indesign och photoshop. (kalendern i indesign, tavlan i illustrator och bildredigering i photoshop).

Hoppas du får en trevlig kväll!

Pumla sa...

Hejsan. Å vad fina dina haklappar är, gillar skarpt det gröna tyget :) Dom jag har gjort är rätt så styva innan man tvättar dom, sen blir dom mer följsamma :) Du får gärna tipsa om du hittar nåt annat roligt vaxtyg :) Ha de bra/Johanna