onsdag 3 juni 2009

"Copycat"....Stavas det ens så, Copycat? I alla fall man kan ju inte annat än avundas L= Retro Elephant med hennes fina små pengabörsar, så när jag var i Göteborg sist så frågade jag min kära vän S om hon visste vart man skulle kunna tänkas köpa sånna fina spännen som L har på sina skapelser och kära S visste ett ställe som hon trodde kanske kunde ha. Och det hade dom så nu har jag provat att sy en egen liten börs a la Retro elephant style, jag blev ganska nöjd faktiskt men lite pilligt var det. Jag körde lite matchning med min IKEA väska som används flitigt, har redan fått lite komplimanger på paret och det är ju alltid kul!

11 kommentarer:

anna sa...

Läcker!

Johanna sa...

Superfint. OM jag mötte dig skulle jag snegla avundsjukt och kanske våga ge dig en kommentar:)

Har inte panduro sådana spännen och beskrivningar??? Har något vagt minne av att jag satt på mitt förra jobb och kollade i katalogen och såg dem... hm

SiriR sa...

Så stilig med matchende liten veske! Ser så profft ut med den spennen (Åpne/lukke). Hvordan fester du den? Syr? Limer??

dillogdalla sa...

så koselig at du var innom bloggen min!!!du har jo en super søt blogg,den likte jeg!!likte fargene og tingene du gjør!!!kommer snart igjen!!!!

jeg leter forgjeves etter de rammelåsene du har på pengepungen din her,men finner ikke slike i norge.........noen tips om hvor jeg kan få tak i de..

Josefinaste sa...

Jättefin!

Retro Elephant sa...

Den där blev ju kanonfin! Jag ser tat du fick spännet fint på plats!

//Lina

Ann-Charlotte sa...

Jättetrevlig. Jag har också letat efter såna spännen, vet ett ställe i Danmark bara men dit dröjer det innan jag kommer. Har du lust att dela med dig var du hittat dom? (Ska till gbg nästa vecka så det skulle passa bra :)

Kort og Søm sa...

Så fin!! :o)

florin sa...

Jätte snygg!!! Jag syr oxå såna börsar nu, ha haft turen att hitta spännen jag oxå faktiskt :-) Har drömmt om att sy såna sedan jag var liten, har alltid beundrat Marimekkos fina börsar..

Rita sa...

Nå har jeg kost meg med å titte rundt i bloggen din. Så mye fint du har laget!!! Er det OK om jeg legger deg til i blogglisten min?

Yvonne sa...

Hej Hej! Tack för igår! Du kom på att jag glömde helt bort att jag skulle få de där adresserna av dig på lådor? Kanske kan få dom nu? Ha det så bra. kram