onsdag 5 december 2007

Händer inget???????????

hej förstår att det inte är många som kollar in hos mig nu för tiden jag uppdaterar ju inget. Har lite saker som ligger hemma som inte är fotade. Men jag har ingen tid att pyssla med nått nytt. Lider av fullständig tidsbrist så inget blir som jag har tänkt mig, är nog allmänt deprimerad över att jag inte gör annat än jobbar sover och umgås med familjen. Jag försäker i alla fall att umgås mår inte så bra just nu måste reda ut vad som står på med mig. Ska försäka skärpa till mig att ta mig tid att göra det som gör mig glad och lycklig. Sköt om er alla förhoppningsvis kommer kreativiteten tillbaka!!!!!

5 kommentarer:

Jes sa...

Ush tråkigt att du inte mår på topp, hoppas du hittar tillbaka till dig själv. Skänn ingen stress inför bloggen vi väntar så gärna på dig, det viktigaste är att du mår bra:)

Thea sa...

Ta det lugnt. Jag tycker du verkar otroligt vettig! Att krypa ihop med familjen är det alldra bästa (och enda?) man kan göra när man känner sig nere. Inte konstigt att känna sig nere, förresten, men julstress, jobb, barn. höstmörker. Snarare konstigt om man inte gör det! Och som Jes säger jag - vi väntar så gärna! :-)
Ha det bra!

Gerbia sa...

Hejsan,

tråkigt att du inte är på topp. Inspirationen till att sy något nytt eller till att skriva på bloggen kommer när den kommer och det får ta den tid det tar. Att stressa fram något för att man känner att man måste...nä, gör inte det. Du gör så jättefina saker så var nöjd med det du har gjort. Ta tid till dig själv så att du mår bra.

/Gerbia

Lilla hund sa...

Jag har en tävling! Titta in på min blogg.

mamman pysslar sa...

Glad midsommar!
Hoppas du mår bättre.

Kram!