lördag 26 juli 2008

I`m back

Hallå allihopa, om det nu finns någon levande stjäl som läser min typ döda blogg, jag är tillbaka. Senaste inlägget var hyfsat deppigt men livet var väl lite allmänt deppigt då. Inte nu, nu är det sommar, man har hunnit föda en tredje son och mycke annat har hänt. Inspirationen börjar infinna sig och jag tror att jag ska försöka mig på det här med bloggandet igen, hoppas nån vill följa mig. Stor och varm sommar kram!!!!!!

4 kommentarer:

AN.LO sa...

Jojomensan, visst läses bloggen, det är jätteroligt om du kommer igång igen, ytterligare en blogg att läsa och inspireras av :-)

Anonym sa...

håller med kikar in ibland för att se o få ny insperation. grattis till lillknodden förresten.

BillaBa sa...

Hej, har mejlat dit till den adress som står på din blogg ang frågan om dregglisarna. Hjälper dig gärna om jag bara vet vad det är du vill ha hjälp med =)!!

Mkt fint i bloggen förövrigt!

BillaBa sa...

Tack tack för dina värmande ord!! Mönstret till haremsbyxorna är egenritat, har tagit ett par vanliga mjukisar som passade dottern och modifierat lite.

Ang mönster till det jag kallar dregglisar (och som vi oxå använder som dreggelhaklappar till vår dregglande dotter) så finns det en jättebra beskrivning här: http://www.familjeliv.se/hem/l_a_woman/galleri.php?cur_album=M%F6nster+och+beskrivning+till+Dry+Bandana

Lycka till och hör bara av dig om det behövs mer hjälp!