onsdag 17 september 2008

MarknadsbilderIdag kom den min nya dator min alldeles jätte fina imac den är bara så fin..... Nu kommer här några ganska kassa bilder från marknaden vi stod på men de får duga. Lite kul grejer har hänt i veckan det ringde på telefonen här om dagen det var en mamma som sett en mössa jag sålt på marknaden och ville beställa en till son, kul! Sen är det en stor grej (tycker jag i alla fall) som är på gång och förhoppningsvis vet jag resultatet av det i morgon så jag återkommer med den stora grejen i morgon. Sov sött allesammans!

3 kommentarer:

Mimmi sa...

Villket härligt marknadsstånd! Hoppas det gick bra för dig.

Själv hade jag lite halvdåligt resultat när jag stod, men jag ger inte upp för det var roligt iallafall. Skall försöka lägga lite mer tid på pynt och småsaker till nästa gång.

angelmax sa...

Tack för kommentaren, det gick faktiskt ganska bra på marknaden men jag hade inte med mig super mycket, men det var lite för lite killgrejer tyckte de flesta, men kul var det verkligen ska stå på torget här i staden där jag bor i början av oktober men då blir det nog inte med så mycket sömnad.

AN.LO sa...

Vad härligt det ser ut! Det får jag nog oxå prova någon gång. Kul att du hade med lite annat oxå, betongkrukorna är jättesnygga.