måndag 20 juli 2009

Lite sytt
Vädret är helt ok här hemma man kan liksom göra vad man vill utan dåligt samvete (jag menar det är helt ok att sitta vid symaskinen). Jag har inte suttit speciellt mycket vid symaskinen men lite mössor och haklappar har det blivit inför en stundande marknad jag ska vara med på. Det blir väl högre växla på symaskinen när marknaden börjar närma sig men först måste mer tyg inhandlas. Tack A (tvillingtand) för all inspiration i lördags, det var kul att träffas på torget!

6 kommentarer:

Anna, Tvillingtand sa...

ÅÅÅ marknad!! När då och var? Det var verkligen jättekul att träffas i lördags! Fina mössor och haklappar du sytt!

Marie Frost sa...

Vad lustigt, jag var i Varberg för ett par veckor sedan och var inne på komin och tittade. Såg dina grejer och tänkte "hon måste ju syblogga!" Jag la namnet på minnet (trodde jag) och när jag kom hem och skulle titta efter din blogg så kom jag inte på vad du hade för namn! Gav upp efter många försök på D-någonting...
Men, jag var inne på Anna Tvillingtands blogg alldeles nyss, och se där, där var ju ditt namn, med länk till din blogg och allt! :)
Efter denna halva novell så vill jag säga att jag gillar dina saker!

anna sa...

Jättefina! Gillar haklapparna jättemycket!

Yvonne sa...

Hej hej! Fick ditt sms, tyvärr har jag fel på telefonen så jag kan inte svara.. Sandra har tyvärr inte fått väskan än, hon har inte haft tid å hämta den. Men hon har fått ditt nummer så ni kan träffas så du kan få betalt. Ha det så bra. Kram

Älskade Hjärtegryn sa...

Jo en del hade kommit in men jag frågade dem och de skulle få in en hel del i nästa vecka på tis eller ons och resterande skulle komma in under aug månad bla trikåtyg med pingviner på liknande det dem haft med elefanterna :) Längtar det ska bli kul med lite pingviner hoppas att de är fina!

Älskade Hjärtegryn sa...

Jag vill inte lova dig nåt men de sa så när jag frågade iaf!