torsdag 28 augusti 2008

Kul kul!!!

Nu är det två dagar kvar till marknaden jag ska stå på, kvällarna fylls av sömnad så att ögonen går i kors. Det är inte jätte positivt för självförtroendet att försöka sy när man kanske egentligen borde sova. Men ikväll blir det nog inget sytt har lånat en film av min snälla granne M så jag ska nog kolla på den istället. Jo apropå titeln på inlägget så har jag nu fått några beställningar som jag ska försöka bocka av inom en snar framtid så det ska bli jätte kul, övning ger väl färdighet så att självförstroendet snart är där det ska för att man skall känna sig nöjd!!

4 kommentarer:

yvonne sa...

kul att du börjar få beställningar.. Du är ju riktigt duktig så jag förstår verkligen om dom börjar trilla in.. Blev jätte nyfiken på det som du har gjort med Nova i åtanke, kommer gå in å kolla din blogg flera gånger om dan nu då ju =)ha det så bra å lycka till på lördag! Kram

malin sa...

vad spännande! Och kul! Jag har inte vågat mej på något sådant ännu :)

Mimmi sa...

Lycka till på marknaden! Skall själv stå på marknad på lördag och jag börjar ärligt talat bli trött på att sy till detta. Har klippt till fyra väskor som jag tror blir osydda. Nu vill jag istället sy till mig själv.

AN.LO sa...

Hur gick det på marknaden? Så nyfiken! :-)